REGULAMENTUL FORUMULUI

In jos

REGULAMENTUL FORUMULUI

Mesaj Scris de Pr. Patriciu la data de Mier Dec 30, 2015 12:34 pm

Bine aţi venit în forumul de Drept canonic al Facultății de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca. Navigarea şi folosirea forumului presupune că sunteţi de acord cu acest regulament:
a. Vă rugăm să vă identificați cu numele și prenumele dumneavoastră. Aceasta este condiția de bază pentru a fi membru în acest forum.
b. Evitaţi atitudinile polemice agresive.
c. Evitaţi atacul la persoană şi nu vă antrenaţi în discuţii care atentează la imaginea personală.
d. Nu sunt permise: hărţuirea, ameninţarea, ironia, umilirea celorlalţi utilizatori (fie în public pe forum, fie prin mesaje private ), atacurile la persoană.
e.Nu-i jigniţi pe cei care nu vă împartăşesc ideile. Purtați un dialog plăcut şi fructuos. Orice fel de jignire va fi penalizată. Alegeţi în aceste cazuri funcţia Report.
f. Când începeţi un topic nou, cautaţi un titlu specific
g.Nu postaţi acelasi topic în mai multe secţiuni ale forumului. Pentru a evita postarea de două ori a unui subiect de discuţie, vă rugăm să folosiţi opţiunea search/cautare.
h. Inainte de a posta un mesaj se recomandă previzualizarea lui. Dacă vă daţi seama că mai aveţi ceva de adăugat, folosiţi butonul "EDIT" deoarece posturile consecutive vor fi şterse.
i. Nu scrieţi un post cu MAJUSCULE - ca să vă faceţi mai bine auzit nu e nevoie să ţipaţi. Cine a ajuns până la postul dumneavoastră, va citi oricum. De asemenea nu e nevoie să scrieţi tot titlul topicului cu MAJUSCULE, nu va avea un impact mai mare faţă de cele scrise normal.
j. Nu abuzaţi de bold, underline, italice şi/sau fonturi de mărimi variabile - folosiţi-le doar când vreţi să scoateţi în evidenţă un amănunt. Important este conţinutul mesajului, nu şi forma lui.
k. Sunt interzise: mesajele publicitare catre resurse ilegale. Nu sunt permise link-uri către alte site-uri cu scop publicitar.

Administratorul/moderatorii forumului îşi rezervă dreptul de a:
• şterge/edita/muta/închide, ori de cate ori este nevoie, topicul sau comentariul dumneavoastră ca urmare a nerespectării regulamentului sau a deciziei moderatorului.
• aplica sanctiuni userilor (warning, moderated, muted, ban) atunci când regulile de mai sus nu sunt respectate
• şterge mesajele off-topic
• modifica acest set de reguli atunci cind va considera ca este nevoie.
Pr. Patriciu
Pr. Patriciu
Admin

Mesaje : 27
Data de înscriere : 18/12/2015

Vezi profilul utilizatorului http://nomocanon.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum